Godt nyt til foreningsidrætten

Godt nyt til foreningsidrætten

21. maj 2021 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Fra idag fredag den 21. maj 2021 er de nyeste retningslinjer meldt ud fra Kulturministeriet – og det er heldigvis positive ændringer

En vigtig ændring, der træder i kraft er, at der ikke længere skelnes mellem indendørs idrætter med og uden fysisk kontakt. Der ændres desuden i coronapas-ordningen, så foreningslivet fremover kun er forpligtet til at tage stikprøver én gang i døgnet. Stikprøvekontrollen bygger på tillid til, at det enkelte voksne medlem sørger for at have et gyldigt coronapas før idrætsaktiviteten. 

Vi har opdateret ‘corona information og retningslinjer’ her på dabu.dk, hvor I finder de aktuelle retningslinjer. Se hvad der gælder for indendørs og udendørs idræt, og specifikt for boksetræning HER

  • Vær opmærksom på, at der i jeres kommune kan gælde andre skærpede retningslinjer som følge af fx sognenedlukning el.a. lokale restriktioner ifm. øget smittetryk.
  • Retningslinjer for arrangementer og boksestævner kender vi endnu ikke de konkrete rammer for, men vil naturligvis melde ud hurtigst muligt.


Foto geert-pieters-NbpUM86Jo8Y-unsplash