Guide til Facebook Pixel, installation

DaBU’s hjemmeside er bygget på WordPress, og derfor er det relativt enkelt at integrere Facebook med DaBU’s hjemmeside. Pixels er, som udgangspunkt, designet til virksomheder der sælger via hjemmesiden. Det forhindrer dog ikke, at der også reklameres for DaBU Events.

Første forudsætning er, at man har oprettet en Facebook Business Manager-konto.

  1. Du skal oprette en Business Manager-konto, hvis du ikke allerede har en. Gå til Facebook Business Manager, og tryk
    på knappen “Opret virksomhed”. Nu åbnes en dialog hvor du skal indtaste virksomhedsnavn (DABU), navn og din virksomhedsmail. Klik herefter på næste.
  2. Indtast virksomhedsoplysninger: Her udfyldes felterne med virksomhedsoplysninger. Land, Adresse, e-mail m.m. Klik så på “Indsend”. (DaBU er, i denne sammenhæng en virksomhed)
  3. Bekræftelse af mail. Virksomheden er nu oprettet, og du skal nu bekræfte oplysningerne i den e-mail du har modtaget. Klik på “Bekræft nu”
  4. Nu kan du oprette en Pixel til din side. Dette gøres ved at gå tilbage til Business Manager -> “Pixels” via “Datakilder” som findes i menuen til venstre.
  5. Nu skal “pixel forbindes til DaBU’s hjemmeside. Tryk på “Tilføj” og det pixelnavn vises Her kan du ændre det, hvis du ikke er tilfreds. Klik så på “Fortsæt”
  6. Installering af pixelkoden: Klik på “Opsæt pixlen nu”, og vælg hvordan du vil installere pixelkoden. Vælg “Tilføj kode ved hjælp af en partnerintegration”, og vælg WordPress.
  7. Download Facebook-pixeludvidelsen: Du vælger relevant(e) målgruppe(r) og klikker på “Fortsæt” til. Efterfølgende skal du trykke på den grønne knap “Download” for at hente pluginnet ned på din egen PC.

Dette plugin sender du, som en vedhæftet fil, til webmaster@dabu.dk, som vil sørge for at det installeres på hjemmesiden.

Efterfølgende må vi teste effekten af Pixels og lave en beskrivelse af hvordan markedsføringen skal gribes an fremadretttet.

/Henrik