DaBU Kraft- & Udviklingscentre

Kraftcentermodellen i dansk boksning er et central element i DaBU strategiplan for at understøtte den røde tråd i udviklingen af konkurrenceboksere fra begynder til talent og frem til elite på højt internationalt niveau.
KUC-centrene skal sikre et sammenhængende og målrettet indsats for de tilknyttede grupper af boksere.

DaBU Boksekraftcenter i Vejle er omdrejningspunkt for landsholdsboksere for alle aldersgrupper. Der er regelmæssigt fælles træninger i kraftcentret, for alle landsholdsboksere samt boksere med niveau hertil.
Læs mere om: Boksekraftcenter Vejle

DaBU Udviklingscenter i Høje-Taastrup er omdrejningspunkt for DaBU Kvindetrup, bestående af kvindelige talent- og landsholdsboksere, samt for DaBU Team Bredde Øst. Derudover er centeret samlingssted for regelmæssigt landsholdstræninger for boksere med niveau hertil.
Læs mere om: Udviklingscenter Høje Taastrup

DaBU har samarbejdsaftaler med de lokale kommuner for KUC-centrene, og samarbejder om at styrke boksesporten lokalt i byerne.
DaBU afvikler en række forbundsaktiviteter i KUC-centrene, bl.a. uddannelsesaktiviteter, seminarer mm.

DaBU Elitesektion har regelmæssigt elitetræning i DaBU centre i Vejle og Høje Taastrup. Samlingerne er forbeholdt landsholdsboksere samt boksere med niveau, der efter aftale med DaBU Elitesektion inviteres til at deltage i KUC aktiviteter