Godkendte boksere

Opdateret den 18. maj 2024


VIGTIG INFORMATION!

Pr. 2. januar 2024 er alle lister blevet opdateret, så bokserne nu burde stå i den rette kategori (Elite, U19, U17, U15).

Hvis en bokser er placeret i en forkert vægtklasse eller forkert kategori (der kan være sket fejl) sendes rettelse til Finn Kristensen på e-mail: finnhobro@msn.com

Tak.


Der bliver fra 1. marts 2023 IKKE udstedt og godkendt startbøger ved
stævner, mesterskaber og turneringer.

OBS: Klubbens matchmaker skal sørge for, at alle godkendte boksere OGSÅ oprettes/opdateres i myfightbook.com.
Se hvordan HER og via Support.


Boksning er en sikker og strengt reguleret kampsportsgren. Der er dog, ligesom i alle andre sportsgrene, en risiko for at man kommer til skade.

I henhold til kampsport bekendtgørelsen (“Bekendtgørelse om visse offentlige kampe, indenfor kampsport”) skal alle udøvere/boksere, som deltager i konkurrence, være i besiddelse af en godkendt startbog.

For at opnå en startbog i Danmark, skal man have gennemgået en lægeundersøgelse, som dokumenterer at den enkelte er fysisk egnet til at deltage i konkurrenceboksning. Man skal ligeledes godkendes af én af de – af DaBU udpegede – startbogskontrollanter/udstedere, som har denne kompetence (DaBU øst og DaBU vest).

DaBU accepterer at udenlandske boksere, som ansøger om dansk startbog og har udenlandsk lægegodkendelse, kan opnå denne, når dette er godkendt af DaBUs rådgivende læge.


<-Tilbage