Nikolai Terteryan udtaget til OL

Nikolai Terteryan udtaget til OL

14. december 2023 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Som den tredje danske atlet, er Nikolai Terteryan nu officielt udtaget af DIF bestyrelse til den danske OL-trup, der skal til de Olympiske Lege i Paris 2024 

At deltage ved OL er noget, de fleste atleter drømmer om; og for Nikolai Terteryan er drømmen nu særdeles tæt på at blive realiseret.

”Boksning har betydet utroligt meget for mit liv. Det har lært mig alt, jeg ved om ydmyghed, respekt og disciplin. Lige siden jeg første gang trådte ind i bokselokalet, har det været min drøm at komme med til OL. Og det er ikke kun min drøm, det er min families drøm, og det var også min fars drøm. Det gør det til noget meget specielt for mig,” siger Nikolai Terteryan.

Og det er bestemt ikke kun Nikolai selv og hans familie, der med begejstring ser frem mod sommerens OL i Paris. I DaBU er vi utroligt stolte og imponerede over den udvikling vi har set hos Nikolai de seneste år, og resultaterne med guld til EM U22 sidste år og guld ved European Games i sommer er kæmpe stort. Også Både DIF’s Chef de Mission Søren Simonsen og Team Danmarks sportsdirektør Lars balle Christensen glæder sig over, at dansk boksning, efter mange års fravær, påny er repræsenteret ved de Olympiske Lege, og ser frem til at følge Nikolais præstationer. Hvis Nikolai opfylder sine egne ambitioner om at nå hele vejen til medaljekampene, kan han se frem til at bokse på det legendariske tennisanlæg Roland Garros.

Læs meget mere om OL og det danske OL-hold på www.ol.dk og følg med på ’Danmark til OL’ på Facebook og Instagram.