Nyhedsbrev, 26 marts 2020

Corona-tid betyder midlertidig ny hverdag

UDSKUDT – AFLYST – UDSAT – STANDBY – LUKKET… synes at være de allestedsnærværende buzzwords for tiden, og det er rigtigt hårdt at opleve vores sport og klubliv være sendt til tælling.
Samtidig vækker det glæde og optimisme at se idérigdommen blandt klubtrænere, der tager ansvar for at holde medlemmer aktive og fællesskabet intakt, med træning via Livestream, YouTube-videoer, tilsendte træningsprogrammer mv. Bliv ved med det – del gode ideer og lad jer inspirerer af hinanden 🙂

OL Tokyo 2020 afholdes i 2021

Det ligger nu fast, at OL Tokyo ikke bliver til sommer, men er udskudt til afholdelse i 2021. DaBU bakker op om denne beslutning, uanset at vi er meget kede af situationen og de konsekvenser det allerede har haft og vil få for vores OL-trup og nøglepersonerne omkring atleterne, der har arbejdet dedikeret og målrettet med OL 20 for øje.
DaBU bestyrelse er i dialog med NOC (Danmarks Idrætsforbund), der varetager kommunikationen med IOC, og vi vil selvfølgelig sørge for at formidle nye beslutninger.

Aktuel status DaBU stab

DaBU bestyrelse passer på både medarbejdere og økonomien, og ønsker derfor at benytte muligheden for at søge lønkompensation for hjemsendte medarbejdere. Således er status: 
Udviklingschef Signe Kirse Ellegaard arbejder hjemmefra ske@dabu.dk / 2726 0614
Administration og regnskab, Marianne Prosch Andersen arbejder hjemmefra regnskab@dabu.dk 
Sportschef og landstræner Thomas Kyø ferie / hjemsendes
KUC koordinator & Events Lars Kristensen ferie / hjemsendes

Udskudte DaBU arrangementer

Den seneste tid er en række arrangementer enten aflyst eller udskudt, heraf følgende DaBU arrangementer:  

  • FitBox Team Challenge 15. marts 
  • Motionstrænerkursus 19-22. marts
  • Nordiske Mesterskaber 26.-29. marts 
  • Nationale Begyndermesterskaber 3.-5. april
  • Dommerkursus 4. april 
  • Landskamp 18. april (ny dato 31. oktober)

Vi ser frem til igen at kunne mødes i større forsamlinger, og vil til den tid vende tilbage med invitationer på nye datoer, for afvikling af så mange af arrangementerne som muligt.

Generalforsamlinger

Foråret er tid for mange klubbers årlige generalforsamling. Står I overfor generalforsamling eller bestyrelsesmøde kan I vælge at afholde online eller udskyde til senere dato. Såfremt I udskyder generalforsamling gælder at: 

  1. Klubbens bestyrelse fungerer som forretningsministerium og drifter fortsat
  2. Regnskab udfærdiges og revideres efter normal procedure og frister jf. vedtægter. Regnskabet forelægges på den udsatte generalforsamling
  3. Den udsatte generalforsamling afholdes hurtigst muligt. OBS det er det ordinære møde der afholdes, blot på senere dato  

Læs uddybende i DIF råd og vejledning på dif.dk For spørgsmål kontakt ske@dabu.dk

Danske Mesterskaber

Datoen for de DM 2020 er fastlagt til 13.-15. november. Nærmere info følger senere. 

Mesterskabsarrangører 2021

Vi hører gerne fra klubber, der kunne tænke sig værtskabet af hhv. Jyske Mesterskaber / Jyske Begyndermesterskaber 2021 (kombineret stævneweekend), og Sjællandske Mesterskaber / Sjællandske Begyndermesterskaber 2021. Er din klub interesseret kontakt: dabu@dabu.dk