Online Challenge I maj: “GREEN LIGHT FOR WOMEN’S BOXING!”

Online Challenge I maj: “GREEN LIGHT FOR WOMEN’S BOXING!”

20. maj 2021 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

EUBC Passion for Boxing og Women’s Commission, støttet af Green Hill Sports, lancerer en kreativ online videoudfordring for europæiske kvindelige boksere!

Pressemeddelelse maj 2021, EUBC Passion for Boxing Commission 

Kvindeboksning i Europa vokser konstant! Kvindelige boksere har leveret flotte performances i ringen over hele kontinentet og tiltrækker stadig flere fans! For at fremme denne fantastiske udvikling lancerer Passion for Boxing og Women’s Commission of the European Boxing Confederation i fællesskab en ’Video Challenge’, der løber fra 15.– 31. maj 2021 og viser personlige historier om kvindelige boksere og de fælles bokseværdier.

Kvindelige boksere fra hele Europa opfordres til at lave 60 sekunders Instagram-videoklip, der, i en personlig, kreativ form fortæller, hvordan de udlever og fremmer bokseværdier. Det kan vises under træning, i konkurrence, i daglige rutiner, på en fridag – når som helst; uhøjtideligt og sjovt, eller seriøst og tankevækkende. Det er personlige historier, så de fortælles lige præcis som deltagerne ønsker!

De 4 værdier er: Excellence, Respect, Teamwork, og Inclusiveness – deltagerne vælger en eller flere og lader deres kreative side supplere deres boksefærdigheder!

Med denne videoudfordring får kvindelige boksere endnu en mulighed for at vise verden, hvorfor boksning er lige deres SPORT og tilskynde andre til ikke at stoppe i jagten på deres drømme!

Et ekspertpanel kårer vinderne af udfordringen den 1. juni, og 1. plads får en kredit på EUR 1000 til Green Hill Sports-produkter, mens anden- og tredjepladser modtager en kredit på EUR 500 og EUR 200 med Green Hill henholdsvis!

Desuden tilbyder Green Hill 20% rabat på alt bokseudstyr med en promo-kode: # GreenLight4Women’sBoxing, i perioden Green Light for Women’s Boxing Challenge varer.

Se hvordan DU deltager i Women’s Boxing Video Challenge: Regler for deltagelse
Billeder der skal anvendes som startingframe og afslutning i din video, kan downloades på eubcboxing.com – allernederst:
STARTINGFRAME / EXCELLENCE / RESPECT / TEAMWORK / INCLUSIVENESS

For yderligere detaljer, gå til eubcboxing.com eller Instagram-siden i EUBC Passion for Boxing Commission – https://www.instagram.com/passion4boxing.commission/!