Slagkraftig nyhed: Boksning indtager DM-ugen 

Til DM-ugen i Herning i 2024 vil du kunne opleve de allerbedste danske boksere tage kampen op i ringen. 

Du træder ind i ringen omgivet af jublende tilskuere, mens adrenalinen pumper i dine årer. Med hvert slag og hver bevægelse mærker du kampens intensitet og den dybe koncentration, det kræver at overvinde modstanderen. 

Netop denne spænding og taktiske dygtighed er kernen i boksning. Og i 2024 vil sporten for første gang blive en del af DM-ugen, hvor landets bedste boksere vil mødes i Herning for at kæmpe om sejren. 

”Danmarks Bokse-Union er utroligt glade for at få muligheden for at være med i en så fantastisk begivenhed som DM-ugen,” siger generalsekretær i Danmarks Bokse-Union, Michael Jensen.  

”Boksning er en af verdens mest populære sportsgrene, der udfordrer udøveren på både fysik, psyke og disciplin. Boksning samler gamle og unge, kvinder og mænd – fra alle samfundslag. Og så er vi kendte for vores store sociale engagement og fællesskab. Ved DM-ugen kan man glæde sig til at se de allerbedste boksere i Danmark i aktion,” fortsætter han.

Box Open 2024

Det er både mænd og kvinder, der skal i ringen lørdag 22. juni i Herning, hvor jyske og sjællandske mestre mødes i det nye stævneformat ‘DM Box Open’ for at afgøre, hvem der løber med hæderen.
DaBU arrangerer traditionen tro de ordinære Danske Mesterskaber i slutningen af året.
LÆS MERE

Hvad er DM-ugen?  

DM-ugen er et stort sportsevent, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund. Aalborg var værtsby for DM-ugens to første udgaver i 2022 og 2023, mens Herning bliver vært i 2024 i uge 25. DM-ugen byder på alt fra cykling og tennis til golf og atletik. 

Vidste du?