Resultater fra Brandenburg Cup 2022

Resultater fra Brandenburg Cup 2022

2. oktober 2022 Slået fra Af Henrik Vienberg Andersen

Nu, hvor en af de stærkeste, europæiske bokseturneringer er slut, er der gode nyheder fra Frankfurt an der Oder. Det har bestemt været en god oplevelse, både sportsligt og socialt. Der har været udfordringer med indkvarteringen. Det første hotel vi blev anvist havde ikke plads til den danske delegation – og vi blev derfor indlogeret på et hotel i Polen. Men, det blev ikke til et problem.

Trænerteamet ved Carsten Post og Arne Christensen sørgede godt for hele holdet. Alle bokserne var motiverede, seriøse. og kæmpede for sejren. Ikke alle vandt deres kampe, men de havde viljen – og alle vil opleve at tabe til en bedre modstander.

Sofie Rosshaug var suveræn i finalen hvor hun stoppede sin modstander, som har vundet EM guld.

Lucas Bauer var, med to sejre nået til finalen hvor modstanderen var hjemmebanebokseren Hamsa Auragh. Det blev en rodet affære hvor Hamsa blev diskvalificeret for at holde, endda af en tysk kampleder. Lucas var klart foran da kampen blev stoppet.

Trænerne er meget tilfredse. Alle har gjort deres bedste og så kan man ikke forlange mere.

Bokserne er:

  • Mikkel Gribsholt, Hornslet BK
  • Victor Osipowski, Esbjerg BK
  • Lucas Bauer, Høje Taastrup BK
  • Victor Hoveling, Hornslet BK
  • Mustafa Ali, Vollsmose Boxing
  • Silas Yde, CIK
  • Sofie Rosshaug, Gilleleje BK

På turneringens sidste dag skulle Mikkel Gribsholt forsøge at besejre engelske Frankie Wood. Mikkel boksede en god kamp, men desværre lykkedes det ikke.

I turneringens sidste kamp med dansk deltagelse skulle Victor Osipowski bokse mod Ali Bukhlaf fra Bahrain. Det blev en tæt affære hvor Victor tabte 1. omgang hos alle dommerne. I 2. og 3. omgang skruede Victor op for tempoet og vandt kampen med dommerstemmerne 4-1. Så var bronzen hjemme.

Efter stævnet var der flere kåringer. Prisen for bedste kvindebokser i turneringen gik til vore egen Sofie Rosshaug.

Tak for turen..

/Henrik