Pressemeddelelse – Landskamp i Vordingborg

Pressemeddelelse – Landskamp i Vordingborg

1. september 2021 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Det er med stor glæde, at Danmarks Bokse-Union i samarbejde med Vordingborg Bokseklub ¨B.K. Tårnet 74, kan præsentere landkampen ’Danmark VS Norge’ i Vordingborg, den 23. oktober 2021.

Vordingborg Kommune har aldrig tidligere været værtsby for en bokse-landskamp, og det bliver dermed første gang nogensinde at Vordingborg Kommune kan fremvise det nationale bokselandshold frem på hjemmebane i kommunen. 

Det bliver traditionsrige ¨B.K. Tårnet 74¨, som medvært på landskampen, når pokalerne skal uddeles Vordingborg. Klubben har stolte traditioner som stævnearrangør, og store ambitioner for den første landskamp i Kommunen.

Kent Hansen, formand for Vordingborg Bokseklub, er glad for, at valget er faldet på netop Vordingborg Kommune som medvært og udtaler:  – ¨Vi har stor erfaring med at afholde boksebegivenheder og har næsten prøvet alle former, men dog aldrig en landskamp. Det bliver en stor oplevelse både for os som klub, men uden tvivl også for lokalområdet som vi håber vil bakke godt op om det danske landshold.  

– Vi i ¨Team Tårnet 74¨ glæder os meget til at hjælpe DaBU med rammerne for landskampen, og vil gøre vores bedste for at lave en fantastisk kulisse i DGI Huset.¨

Bokse-Unionen forventer et boksebrag 

Publikumsinteressen i Vordingborg er stor, og en landskamp er noget særligt. Blandt landsholdbokserne er der flere sjællandske top-boksere med, som forventes at trække mange tilskuere til det sydsjællandske når gongongen lyder.

Danmarks Bokse-Unions formand, Lars Brovil udtaler – ¨Jeg er på Danmarks Bokse-Union’s vegne stolt og rigtig glad for at samarbejde med Vordingborg Bokseklub, som har bevist mange gange, at klubben kan arrangere boksestævner fra øverste hylde. Vi forventer et stærkt Norsk landshold, og dermed et der lagt op til et boksebrag i byen.¨

– ¨Vi glæder os endvidere over, at Vordingborg Kommune er med som samarbejdspartner, og så glæder vi os til god og medrivende boksning i DGI Huset Vordingborg¨ uddyber DaBU-formanden, Lars Brovil. 

Læs mere om begivenheden her: