DM i Lindholm Bokseklub 13.-15. november 2020

DM i Lindholm Bokseklub 13.-15. november 2020

9. september 2020 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Lindholm Bokseklub og Aalborg Kommune er lokale værter for DM Boksning

Bokseringen står i Nordjylland, når der skal kæmpes om DM-medaljer i november. Og talenterne står igen i kø for at vise sig frem imellem tovene når gong-gong’en lyder.

Traditionsrige Lindholm Bokseklub er vært for DM i boksning, når medaljeregnen falder i Aalborg. Klubben har stolte traditioner som stævnearrangør og store ambitioner for det første DM i Nordjylland siden 2012.

René Sørensen, formand for Lindholm Bokseklub:

”DaBU ved, at vi kan håndtere store stævner i gode rammer her i det Nordjyske. Vi glæder os til at præsentere vores egne talenter på hjemmebane og til at byde alle andre velkommen til Aalborg. Vi arbejder hårdt for boksningen og et DM er noget særligt. Også for alle vores sponsorer, frivillige og for Aalborg Kommune som bliver vores nære samarbejdspartner omkring DM.”

Slagkraften er øget hele vejen rundt i dansk boksning. Der er fokus på talentpleje, forbedrede træningsmuligheder for eliten i DaBU’s regionale kraft- og udviklingscentre og også organisationen er styrket. Det giver forventninger om et forrygende DM i det nordjyske. Publikumsinteressen i Aalborg er stor og DM i boksning er aldrig kedeligt. Blandt medaljefavoritterne er der flere nordjyske boksere, med potentiale til at dominere boksescenen i årene fremover. Tilskuere og presse vil også få mulighed for at se nogle nye stortalenter bokse om DM-medaljer for første gang.

”Jeg er på DaBU’s vegne stolt og rigtig glad for at samarbejde med Lindholm Bokseklub, som har bevist mange gange, at klubben kan arrangere boksestævner og mesterskaber på højt niveau. Vi glæder os over at Aalborg Kommune er med som samarbejdspartner, og så glæder vi os til god boksning i Nørresundby Idrætscenter”, siger Lars Brovil, formand for Danmarks Bokse-Union, DaBU.

Thomas Kastrup-Larsen (S), som er borgmester i Aalborg Kommune, glæder sig til at præsentere DM i en by, der har fostret mange store boksere.

”Bevægelse er en vigtig del af Aalborgs DNA. Derfor har sporten en helt særlig plads i Aalborg. Jeg er stolt over, at en af vores lokale klubber er vært for DM. Sådan et stort arrangement kan ikke lade sig gøre uden alle de frivillige kræfter, der får det hele til at gå op i en højere enhed, og dem vil jeg gerne sige en stor tak. Det er nemlig arrangementer som disse, der er med til at udvikle Aalborg Kommune til at være et sted, hvor der ikke er langt til de store oplevelser. Derudover kan det inspirere en masse unge og vise dem, at her er en sport, hvor der både er et fedt fællesskab og en masse talenter,” siger Thomas Kastrup-Larsen.

Elitechefen i DaBU, Thomas Kyø, ser frem til hård kamp om medaljerne i mange vægtklasser.

”Særligt i 69 kilo klassen hos herrerne ser det spændende ud. Både den danske mester og den jyske mester er lokale aalborgdrenge. Og fra Vejle kommer vores OL-kandidat i klassen bestemt heller ikke for at nøjes med sølv”, siger elitechefen.

For mere info om DM i boksning kontakt: Lars Brovil 4044 0478 dabu@dabu.dk