Kvindernes Kampidrætsdag 2024

Kvindernes Kampidrætsdag 2024

Kampagnen for Kvindernes Kampidrætsdag kører i 1. kvartal af 2024 og kulminerer i ugen omkring den 8. marts. DaBU sætter fokus på piger og kvinder i kampsport for at vise mangfoldigheden i vores sport og sænke barriererne for at få flere piger og kvinder ind i klubberne.

Kampagnen er et samarbejde mellem Danmarks Bokse-Union, kampsportsforbund for Karate, KickboxingJudo & Ju-JitsuFægtning samt DGI kampidræt.

Åbent Hus arrangement i din klub – hvad og hvordan?

Vil din klub være med til at få flere piger og kvinder med i boksefællesskabet, så vær med i kampagnen med et lokalt klubarrangement. I kan lave Åben Træning eller andre arrangementer, hvor nye potentielle medlemmer kan opleve, hvad boksetræning og jeres klub kan byde på; og de nuværende medlemmer får styrket fællesskabet. 
Klubben vælger selv en dag i kampagneperioden frem mod 8. marts 2024
Et arrangement kan f.eks. være åben mor/datter/veninde-træning, pige-bootcamp, træning-og-pizza”, pigetræning på tværs af klubber, sociale arrangementer…. I bestemmer selv.

TILMELDING
KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN (downloader word)
Send blot udfyldt formular til mjrm@dgi.dk – så opretter vi arrangementet for jer!

Alle arrangementer vises på DGI kampidræt Kalender

I kampagneperioden tilbyder DGI Kampidræt 2 gratis webinarer til klubberne, med aktuel viden markedsføring af klubbens aktiviteter og redskaber til at løfte opgaven omkring piger og kvinder.

Kampagnen sætter også spot på de gode historier om piger og kvinder i kampidræt bl.a. via portrætter af atleter og frivillige.

I er velkomne til at dele…Kampagnens kernebudskab

Vi tror på, at boksning og andre kampidrætter kan tilbyde betydningsfulde fællesskaber, øge trivsel og styrke den mentale sundhed. Og det er dette positive budskab vi sammen med jer klubber ønsker at formidle gennem Kvindernes Kampidrætsdag, via videoer, portrætartikler, webinarer og ikke mindst lokale klubarrangementer!

Kontakt
Udviklingschef Signe Kirse Ellegaard ske@dabu.dk / 2726 0614 hvis du vil høre mere