Engagér dig i DaBU – du kan gøre en forskel!

Engagér dig i DaBU – du kan gøre en forskel!

2. juli 2024 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Danmarks Bokse-Union søger engagerede og passionerede personer, der har lyst til at bidrage til vores fællesskab ved at deltage i frivillige udvalg eller arbejdsgrupper. Vi har brug for din hjælp til at videreudvikle følgende vigtige områder inden for vores union.

 1. Træneruddannelse: Vi skal forme og styrke uddannelsestilbuddene til vores boksetrænere, så vi kan sikre høj trænerfaglighed og gode træningsmiljøer.
  • Vi søger specifikt 2-4 erfarne trænere, gerne med undervisningserfaring, til afvikling af DaBU Trænerkurser T1, T2 og T3 for sæsonen 2024/2025.
  • Vi er også på udkig efter kandidater til at indgå i Træneruddannelsesudvalget. 

 2. Master Boksning: Vær med fra start i den ny arbejdsgruppe, der skal udvikle ‘Master Boksning’ og fremme muligheder for voksne boksere +40, der ønsker at konkurrere. Som præsenteret på rep.mødet ønsker vi at afprøve konceptet for Master Boksning.
  • Vi søger kandidater til ny arbejdsgruppe for konceptudvikling og afholdelse af 2-4 events i sæson 2024/2025.

 3. Parkinson Boxing: Vores samarbejdsprojekt med Parkinsonforeningen har stor opmærksomhed og en ny arbejdsgruppe skal både sikre, at vi fastholder momentum i udviklingen og understøtte alle klubber, der tilbyder hold for parkinsonboksere.
  • Bestyrelsen udpeger en formand/kvinde, og vi søger yderligere 2-3 medlemmer til arbejdsgruppen. 

 4. Diplomboksning: Vi skal skabe de bedste rammer for, at unge talenter får en tryg og god start på deres boksekarriere, bl.a. ved at sikre ensartet bedømning. Samtidig ønsker vi fortsat nye idéer og tiltag for Diplomstævneafvikling. 

Hvis det lyder spændende og du gerne vil høre nærmere – så hører vi meget gerne fra dig; gerne med et par ord om din interesse og evt. erfaringer inden for det område, du ønsker at engagere dig i. 

Kontakt:

Vi glæder os til at blive endnu flere om at udvikle DaBU til gavn for alle vores medlemsklubber og boksere.