Indstil Årets Idrætsforening 2022

Indstil Årets Idrætsforening 2022

24. oktober 2022 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Du kan nu sende dit bud på en idrætsforeninger, som har udmærket sig særlig i 2022 og derfor fortjener et skulderklap samt Danske Spil og DIF’s pris ‘Årets Idrætsforening’.

Prisen er en hyldest til idrætsforeningerne i Danmark og den vigtige indsats, som de frivillige kræfter yder. Med prisen følger 100.000 kroner til vinderen og 10.000 kroner til de to øvrige finalister.

Men prisen handler om meget mere end penge. Formålet med prisen er, at foreninger i forbindelse med indstillingerne føler sig set og anerkendt. Og at medlemmer, forældre og andre får en mulighed for at vise deres taknemmelighed.

Hvem kan indstille? 
Alle kan indstille. Uanset om du sidder i et forbund, er en taknemmelig forælder, en hårdtarbejdende formand eller en engageret træner, eller bare et tilfreds medlem. 

Hvordan indstiller man? 

Du indstiller en idrætsforening her: www.dif.dk/arets-idraetsforening/indstil-forening

Frist for indstilling:
Inden den 5. november skal man indstille den idrætsforening, man mener fortjener at blive hyldet og vinde titlen som Årets Idrætsforening 2022.

Hvilke kriterier bliver foreningerne dømt ud fra? 

På DIF hjemmeside kan du læse om de kriterier, juryen dømmer ud fra. Den 18. november offentliggøres de tre udvalgte kandidater, hvorefter hele Danmark kan stemme på den af de tre, der skal vinde.  

Hvordan offentliggøres vinderen?
Vinderen af Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show, som afvikles den 7. januar i Jyske Bank Boxen, og som sendes på DR1. 


Læs mere om Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening og indstil din forening her www.dif.dk/arets-idraetsforening

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash