Uge 41 er ‘Kampsport For Alle’ og ‘Danmarks Motionsuge’

Uge 41 er ‘Kampsport For Alle’ og ‘Danmarks Motionsuge’

22. september 2022 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Åbn dørene til din KLUB i uge 41, hvor hele landet fejrer Danmarks Motionsuge. I kan lave Åben træning for alle, invitere Skoler og Ungdomsklubber, lave Opvisning i Bycenteret, Kom & Prøv boksning… eller noget 5. der kan vise hvem I er og hvad jeres bokseklub tilbyder.   

Hent tips og grafik og tekst til også at promovere jeres arrangement lokalt på sociale medier: MATERIALESIDE 

Via kampagnerne ‘Kampsport for Alle’ og ‘Danmarks Motionsuge’, bliver jeres arrangement synligt i en samlet ARRANGEMENTSKALENDER Du skal blot tilmelde jer og lægge jeres arrangement i kalenderen – så er I med! TILMELD

Danmarks Motionsuge er et gigantisk åbent hus og tag-selv-bord, hvor landets foreninger, klubber og arbejdspladser åbner dørene og giver unge som gamle, pensionister og skoleelever – ja, hele befolkningen – mulighed for gratis at afprøve en række aktiviteter. 

som en del af Danmarks Motionsuge i uge 41 deltager DaBU i ‘Kampsport For Alle’ i samarbejde med DGI Kampidræt og forbundene for kickboxingkarateJudoJu-Jitsu og fægtning🤝

Vi håber I kommer med!


✋High five til Skanderborg BokseklubSydhavsøernes Bokseklub og Høje Taastrup Bokseklub, der allerede er tilmeldt Arrangementskalenderen. Lad jer inspirere af dem og de mange øvrige idrætsklubber, som er med.