Kvindernes Kampidrætsdag 2023

Kvindernes Kampidrætsdag 2023

DaBU sætter fokus på piger og kvinder i kampsport med kampagnen ‘Kvindernes Kampidrætsdag’ frem mod den 8. marts. Målet er at vise mangfoldigheden i vores sport og sænke barriererne for at få flere piger og kvinder ind i kampsportsklubberne.

Kampagnen er et samarbjede mellem Danmarks Bokse-Union, kampsportsforbund for Karate, KickboxingJudo & Ju-JitsuFægtning samt DGI kampidræt.

Åbent Hus arrangement i din klub – hvad og hvordan?

Et vigtigt led i kampagnen er at klubber rundt i hele landet laver Åben træning eller andre arrangementer, hvor nye, potentielle medlemmer kan opleve, hvad boksetræning og jeres klub kan byde på; og de nuværende medlemmer får styrket fællesskabet. 
Klubben vælger selv en dag i perioden 3.-12. marts.
Et arrangement kan f.eks. være åben mor/datter/veninde-træning, pige-bootcamp, træning-og-pizza”, pigetræning på tværs af klubber, sociale arrangementer…. I bestemmer selv.

Når i opretter et arrangement, så vises dette på websitet og derved får nye potentielle medlemmer mulighed for at opdage netop jeres klub. Læs mere om tilmeld af jeres arrangement til ‘Kvindernes Kampidrætsdag’.

Tilmelding foregår HER

Alle arrangementer vises på DGI kampidræt Kalender

I kampagnen laver vi også en række portrætter af kvinder i kampidræt, og arrangerer webinarer med viden om og redskaber til at løfte opgaven omkring piger og kvinder i jeres klub.


Kampagnens kernebudskab

Vi tror på, at boksning og andre kampidrætter kan tilbyde betydningsfulde fællesskaber, øge trivsel og styrke den mentale sundhed. Og det er dette positive budskab vi sammen med jer klubber ønsker at formidle gennem Kvindernes Kampidrætsdag, via videoer, portrætartikler, webinarer og ikke mindst lokale klubarrangementer i perioden 3.-12. marts 2023!

Kvindernes Kampidrætsdag 2023Kampagnefilm

Kontakt
Udviklingschef Signe Kirse Ellegaard ske@dabu.dk / 2726 0614 hvis du vil høre mere om kampagnen.