‘Kvindernes Kampidrætsdag 2024’

‘Kvindernes Kampidrætsdag 2024’

5. januar 2024 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Frem mod 8. marts løber kampagnen Kvindernes Kampidrætsdag igen, hvor vi sætter fokus på piger og kvinder i kampsport for at vise mangfoldigheden i vores sport og sænke barriererne for at få flere med ind i klubberne.

Vi tror på, at boksning og anden kampsport kan tilbyde betydningsfulde fællesskaber, øge trivsel og styrke den mentale sundhed – også for piger og kvinder! der idag udgør blot 8,5% af boksere med startbog og 30% af DaBUs samlede medlemmer*. Kampagnen formidler de mange positive sider af kampsport via videoer, portrætartiklerwebinarer og ikke mindst lokale klubarrangementer!

DIN klub kan være med og holde et klubarrangement fx Åben BokseTræning (mor/datter/veninde-boks, pige-bootcamp, træning-og-pizza, pigetræning med naboklubber…)
I vælger selv en dag i kampagneperioden frem mod 8. marts 2024

Tilmeld dit klubarrangement ved at udfylde FORMULAREN (downloader word) og send til mjrm@dgi.dk – Vi opretter jeres arrangementer på DGI kampidræt Kalender og hjælper med synlighed.

Læs videre: Kvindernes Kampidrætsdag 2024

*2022 tal


Kampagnen er et samarbejde mellem Danmarks Bokse-Union, kampsportsforbund for KarateKickboxingJudo & Ju-JitsuFægtning samt DGI kampidræt.