Danmarks Bokse-Union og BudoXperten kan med stolthed informere om, at samarbejdet forsætter i endnu tre år. 

Danmarks Bokse-Union og BudoXperten kan med stolthed informere om, at samarbejdet forsætter i endnu tre år. 

8. marts 2022 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

BudoXperten har de seneste tre år været fast tøjsponsor og materialeleverandør til Danmarks Bokse-Union og glæder sig til det forsatte samarbejde med Bokse-Unionen. 

– Claus Henriksen, Direktør for BudoXperten, udtaler at han glæder sig over fortsættelsen af samarbejdet med Bokse-Unionen: – ¨Vi er stolte over at kunne bidrage til Dansk Boksning, og dets medlemmer. Vi har altid fokuseret på udøverne, klubberne og forbundene som helhed, og mener at Dansk Boksning har stort potentiale sportsligt, og forbundsmæssigt i fremtiden. Vi ser frem til 3 år mere med godt samarbejde¨.

Danmarks Bokse-Union ser frem til samarbejdet og glædes over den samlede samarbejdsaftale, som kommer hele bokse-Unionen til gavn, fra motions- og breddeboksning til eliteboksning. 

Formanden for Danmarks Bokse-Union, Lars Brovil udtaler: – ¨Vi har været rigtig tilfredse med de seneste 3 års samarbejde med BudoXperten, og vi er derfor glade og stolte over at kunne forsætte samarbejdet i yderlig 3 år frem, ligeledes ser vi frem til at vores landsholdsboksere forsat vil være iklædt kvalitetstøj, og at de dermed bliver klædt godt på til kommende nationale og internationale opgaver i de kommende år¨.

Danmarks Bokse-Union informerer endvidere om, at samarbejdsaftalen indebærer muligheden for at lave en fast skræddersyet klubaftale hos BudoXperten med 20 % i rabat på udstyr, og 30 % rabat på håndbind og tandbeskytter, for alle DaBU’s medlemsforeninger. 

BudoXperten vil være synlige ved udvalgte DaBU arrangementer, hvor deres materialer kan besigtiges og købes.

Danmarks Bokse-Union opfordrer sine foreninger og medlemmer til at støtte DaBU’s samarbejdspartner BudoXperten, da de har valgt at støtte Danmarks Bokse-Union.