Fælle kampagner skal give nye idrætsoplevelser landet over

Fælle kampagner skal give nye idrætsoplevelser landet over

29. september 2021 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Fælles kampagner i DGI Kampidræt, DIF og Bevæg Dig For Livet vil inspirere til mere idræt og invitere til at prøve kræfter med kampsport. DaBU støtter op om de to fælles kampagner i oktober: ‘Danmarks Motionsuge’ i uge 41 og ‘Kampsport For Alle’ i uge 43.

Har din klub lyst at holde Åbent Hus, ‘Kom og Træn med’ eller anden rekrutteringsaktivitet i oktober måned, så vil vi meget gerne have jeres arrangement med på de fælles kampagne-sites.

Kampsport For Alle

Kampidræt har potentiale til at vokse sig større i Danmark. Derfor samarbejder DaBU med de øvrige kamsportsforbund samt DGI Kampidræt om kampagnen ‘Kampsport For Alle’, der skal vise mangfoldigheden ved idrætten og sænke barrieren for nye medlemmer.

Vil I være med, kan I tilmelde jer kampagnen og oprette jeres åben hus-arrangement HER 

Herefter sørger vi for, at jeres arrangement både bliver eksponeret på sitet Kampsport For Alle og på sitet for Danmarks Motionsuge.

Bag Danmarks Motionsuge i uge 41 står bl.a. DIF, DGI, DR og Bevæg dig for livet, og kampagnen er del af Sammen i Bevægelse-partnerskabet.

Hjælp til din klub

Vi vil gerne klæde jer på, så I står stærkt til jeres begivenhed/arrangement finder sted. Vi har derfor samlet en ‘værktøjskasse’ med guides, skabeloner og kurser:

  • Gratis onlinekurser, hvor I kan lære mere om promovering på Facebook og “den gode modtagelse” af nye medlemmer.
    Man kan have verdens bedste aktivitet, men hvis man ikke føler sig velkommen, så kommer man ikke igen.
  • Guides, der gør jer i stand til at producere gode videoer og til at oprette en Facebookbegivenhed for jeres åbent-hus. I finder det hele HER
  • Skabeloner til plakater/flyers og guide til det gode åbent hus-arrangement tilpasset Danmarks Motionsuge HER

Du kan følge kampagnerne på Facebook-siden Danmarks Motionsuge og DGI’s Facebook-side for Kampidræt

Photo by Aaron Burden on Unsplash