Nyt DaBU kursus ‘Styrketræning & Kost’

Nyt DaBU kursus ‘Styrketræning & Kost’

2. april 2024 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Dagskursus om fysisk træning og kostvejledning for kampboksere. Vær med når vi første gang holder det nye temakursus lørdag 4. maj 2024 i Pandrup Bokseklub.

DaBU seneste kursustilbud er et 5 timers temakursus, som er skræddersyet til boksning og henvender sig til alle trænere, der gerne vil lære mere om kost, vægtregulering og fysisk træning for kampboksere, i og udenfor sæson. Målgruppen er nuværende trænere for ungdoms- og kamphold.

  • Dato: Lørdag 4. maj kl. 11:00 – 16:00
  • Sted: Pandrup Bokseklub, Bransagervej 30, 9490 Pandrup
  • Underviser: Torben Keller, tidligere topbokser, personlig træner og ejer af Crossfit North579


Tilmelding

Vi udbyder det første Styrketræning og Kost som et ‘testkursus’, dvs. der opkræves ikke deltagerbetaling, men som kursist forpligter du dig til at give os konstruktiv feedback efter kurset.

Tilmelding efter ‘først til mølle’ princip og senest onsdag 24. april til DaBU pr. mail: ske@dabu.dk
Tilmelding skal ske via klub med deltagernavn, klub, alder, mail, tlf., samt hvilken målgruppe (hold) deltageren træner.


Kursusmateriale og forberedelse

Efter tilmelding sender vi mail med link til et kort videobaseret materiale, der giver introduktion til emnerne Kost og Styrketræning. Det forventes at du inden fremmøde på kursusdagen den 4. maj har gennemgået materialet, da det danner grundlag for undervisningen på dagen.
Selve kursusdagen vil være en god kombination af teori og praktik, så du får lejlighed til at prøve alle øvelser af i praksis.