Pressemeddelelse – DaBU & TK Promotion

Pressemeddelelse – DaBU & TK Promotion

7. marts 2024 Slået fra Af Michael Jensen

Samarbejde imellem Danmarks Bokse-Union og TK Promotion.

Danmarks Bokse-Union er fra d. 22. til d. 24. marts 2024 vært ved de Nordiske Mesterskaber i boksning, i Herning. Det er Danmarks Bokse-Union en stor fornøjelse, ved denne begivenhed at kunne præsentere et nyt og unikt samarbejde, indgået med TK Promotion.

Lørdag d. 23. marts vil der, som afslutning på aftenens Nordiske Mesterskabers semi- og elitefinaler, blive afviklet 2 professionelle kampe.

På lørdagens aftenprogram, med forventet start kl. 22.00, vil TK Promotion præsentere de to unge og stærke upcoming boksere: Mikkel Gribsholt og Viktor Hoveling.

DaBUs formand Lars Brovil udtaler: ”Der har længe været tale om et samarbejde imellem DaBU og professionel boksning. Nu benytter vi disse mesterskaber til helt konkret at prøve idéen af, ved at afvikle et fællesstævne. Hvis alt går som forventet, vil der i andre bokse-sammenhænge også kunne tænkes og arrangeres nye samarbejder, til fordel for et samlet dansk boksning”.

TK Promotions Kasper Holgersen udtaler: ”TK Promotion er glade for at afprøve mulighederne i et samarbejde med DaBU, da jeg ser en masse potential for at skabe nogle fede oplevelser for bokserne. Jeg tror på, at et samarbejde imellem olympisk boksning og professionel boksning, kan være guld værd for dansk boksning i fremtiden”.

Danmark deltager ved de Nordiske Mesterskaber med et stort og stærkt hold på 26 boksere. Samlet er der tilmeldt 123 boksere fra de fem nordiske lande. Danmarks Bokse-Union ser særligt frem til at kunne præsentere den kommende OL-deltager Nikolaj Terteryan, ligesom der på kvindesiden deltager stærke navne som Melissa Mortensen og Sofie Rosshaug. Begge sidstnævnte kæmper netop nu om OL-billetter, i det nordlige Italien. Man kan se det samlede danske landshold på nm2024.dabu.dk

Billetter til de Nordiske Mesterskaber kan købes på fightticket.dk   

Yderligere informationer om de Nordiske Mesterskaber kan ses på nm2024.dabu.dk