Sæt spot på lokale idrætsdrømme forud for KV21

Sæt spot på lokale idrætsdrømme forud for KV21

8. oktober 2021 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

’Danmark Mangler’ er navnet på en ny online platform, som DIF netop har lanceret. En platform, hvor alle kan give deres bud på nye lokale idrætsfaciliteter og deres placering op til kommunalvalget 2021. Vi håber at mange vil gribe muligheden for at skabe inspiration og dialog ved at byde ind med konkrete forslag og hjælpe med at sprede ordet! 

Belysning på løberuten! En basketbane! Sandsække og boksering på Bytorvet! En slåmur ved tennisklubben! Et nyt MTB-spor! Eller opførelse af en idrætsfacilitet i en baggård eller bygning, som alligevel står ubenyttet hen…

Buddene på nye faciliteter ude i kommunerne er uden tvivl mange, og det er vigtigt med gode lokale idrætsrammer. Netop derfor har DIF lanceret platformen danmarkmangler/dif.dk med et et interaktivt kort, hvor borgere og foreningsrepræsentanter kan klikke sig ind og foreslå konkrete faciliteter og deres placering.

”Vores formål med platformen er at styrke den lokale viden om konkrete behov for bedre fysiske rammer til idræt, bevægelse og foreningsliv i hver kommune. Vi håber, at platformen kan bidrage til en god dialog om de potentialer, der er i den enkelte kommune. For det er jo netop lokale borgere og idrætsforeninger, der er eksperter i lokale behov”, siger DIF-formand Hans Natorp.

Spred ordet og send de gode ideer

Herfra opfordring til idrætsforeninger og alle andre om at sprede ordet og sende de gode ideer ind på ’Danmark Mangler’ . Der er nemlig bedre mulighed for, at I som idræt lokalt får mulighed for at hægte jer på initiativet og sætte fokus på behovet for lokale faciliteter.  

Man er således mere end velkomne til dele eller kopiere DIF’s SoMe-opslag fx dette på Facebook) eller downloade kampagne-videoen i linket herunder og lave jeres eget post.          

LINK TIL VIDEO OM ’DANMARK MANGLER’ og link til Download 

Læs DIF nyhed HER