Tillæg til corona-retningslinjer ved stævner

Tillæg til corona-retningslinjer ved stævner

8. oktober 2020 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

DaBU Retningslinjer for stævner/konkurrence

  1. Til klubstævner og diplomstævner skal medbringes egne handsker (godkendt AIBA mærke og korrekt størrelse jf. konkurrenceregler), og disse må kun anvendes af én bokser ved stævnet.
  2. Mundbind bør anvendes af kampleder, sekundanter og øvrige ringofficials. Kampleder skal desuden anvende engangshandsker i ringen.
  3. Rammer for publikum, se Q&A (side 11), samt forsamlingsloft, afstand og hygiejne skal overholdes. Vær opmærksom på de aktuelle forhold i pågældende kommune.

…OBS’ere i tillæg:

Træner og mundbind

Ved plethandsker bør man stadig holde sig til samme ene makker. Hvis træneren vil lave plethandske-træning med flere boksere, anbefales det, at træneren bærer mundbind imens, så smitterisiko ved ansigt-til-ansigt kontakten minimeres.

 

Sociale aktiviteter bør aflyses

Det sociale liv har stor betydning for idrættens fællesskaber, men i seneste udmelding fra regeringen er der en meget tydelig anbefaling om, at alle sociale aktiviteter i fritidstilbud aflyses. Dette opfordrer vi kraftigt til at vores foreninger følger.

…Sidst men ikke mindst: SPRIT & VASK – SPRIT & VASK – SPRIT & VASK

Som hjælp til at hjælpe jeres medlemmer med at huske den vigtige rengøring og hygiejne er I velkomne til at anvende dette skilt på hjemmeside/Facebook mm.

1000 tak til Line Maj Skuldbøl og Bokseklubben Champs Champ for deling og design af ‘spritskilt’!

 

Se de samlede retningslinjer for idrætsaktivitet