Information fra DaBU bestyrelse

Information fra DaBU bestyrelse

5. september 2022 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Idrættens Hus, Brøndby den 7. september 2022

Kære klubber

Håber I alle er kommet godt i gang efter sommerferien og I ser frem til en sæson med mange aktiviteter. 

DaBU bestyrelse udsender nedenstående information om ændringer i organisationen, til jeres orientering:

DaBUs landstræner set-up:
National Team Head Coach Michael Ørholst er, grundet ændret position og yderligere ansvar i sit civile job i Hadsten, nødt til at give denne spændende nye rolle langt mere fokus og opmærksomhed. Michael Ørholst træder derfor ud af det nuværende landstræner set-up. Han vil følge den indledende proces med DIF/Team Danmark om OL kvalifikation 2024 til dørs. Bestyrelsen krydser fingre for, at når/hvis tiden igen tillader det for Michael, at han så vil være parat til en indsats i landstrænerregi.

Fra bestyrelsen skal lyde en stor tak til Michael for en dedikeret og målrettet indsats for DaBU. Du har gjort en stor forskel i Elitesektionen. Vi ser frem til forhåbentligt igen at have dig retur igen, når tiden og jobbet tillader det.

I forbindelse med ovenstående kan bestyrelsen informere om, at National Team Coach Rachid Idrissi tager over på Michaels Ørholsts ansvar og opgaver fra dags dato. Samtidig tiltræder Carsten Post som landstræner, bidragende med assistance og support på tværs af diverse landsholdstrupper. 

DaBU landstrænere samles til møde i forbindelse med landskampen i Odense den 17.9.2022 og konstituerer sig herefter på de forskellige opgaver. 


DaBU koordinator Kraft- & Udviklingscenter samt Events
Lars K. Kristensen, der har varetaget ovenstående rolle siden 1.12.2019 har meldt bestyrelsen sin opsigelse, for at søge nye udfordringer uden for DaBU. Lars Kristensen fratræder pr. 30. september 2022. 

Bestyrelsen takker Lars for en ihærdig og dedikeret indsats for DaBU. Du har løftet sponsor- og eventområdet med stor betydning for dansk boksnings synlighed udadtil.  

Bestyrelsen vil på næstkommende bestyrelsesmøde evaluere situationen i forhold til ovenstående jobfunktion, med intention om at finde den rette fremtidige løsning.

Med sportslig hilsen
På bestyrelsen vegne

Formand – Lars Brovil