Information fra DaBUs bestyrelse.

Information fra DaBUs bestyrelse.

12. juli 2021 Slået fra Af Bestyrelsen

13. juli 2021

Sommeren har nu lagt sig over Danmark. Det er dejligt at se og opleve, at rigtig mange klubber fortsat holder et højt aktivitetsniveau, oven på en lang COVID 19 nedlukning. Flere stævner og events er i støbeskeen rundt omkring i landet, i løbet af sommeren. Således er flest mulige også klar fra sæsonstart, efter sommerferien.

Som oplyst og kommunikeret i maj måned, på det årlige repræsentantskabsmøde – afholdt i Idrættens hus i Brøndby – arbejder bestyrelsen på implementering af et nyt sportsligt set-up, med fundament helt tilbage fra den tidlige breddeboksning frem til den øverste elite under Danmarks Bokse-Union.

I den forbindelse må bestyrelsen meddele at Thomas Kyø fratræder sin stilling som DaBUs sportschef fra dags dato. Thomas er fra samme tidspunkt fritstillet fra sine opgaver.

Indtil det nye sportslige set-up er endeligt på plads, hvilket forventes at kunne offentliggøres primo september 2021, står kasserer Finn Bryhl og næstformand Michael Jensen til rådighed for eventuelle spørgsmål omkring praktikken i den mellem liggende perioden.  

Bestyrelsen vil gerne rette en stor tak til Sportschef Thomas Kyø, for hans ihærdige og dedikerede indsats for Danmarks Bokse-Union, siden sin ansættelse i december 2016, Tak Thomas.

Evt. spørgsmål til ovenstående kan rettes til formanden.

Bestyrelsen ønsker alle DaBUs klubber en fortsat rigtig god og solrig sommer.

Med sportlig hilsen

På bestyrelsen vegne

Lars Brovil
Formand