DaBU informerer om nyt sportsligt set-up

DaBU informerer om nyt sportsligt set-up

31. juli 2021 Slået fra Af Bestyrelsen

I relation til bestyrelsens tidligere udsendte information på ovenstående. 

Frem til 1.9-2021 – Varetager Michael Ørholst og Rachid Idrissi DaBUs elite sektion. 

DaBUs nye sportslige set up, vil kort efter første konstituerende møde den 28.8.2021 i Høje Tåstrup, udsende yderligere information omkring udvikling af bredde og ungdoms arbejdet – samt oversigt på hele landstræner teamet og sammensætningen DaBUs elite sektion i DaBUs sportslige set up frem til OL Paris 2024 – 

Et sportsligt set up der har involvering og fundament omkring en rød tråd fra DaBUs bredde og ungdoms arbejde i øst og vest, frem til den øverste top elite i Danmarks Bokse-Union.
En helheds plan der samtidigt støtter samarbejde på tværs af landet og i alle aldres grupper samt DaBUs overordnet målsætninger herunder konkurrence boksning, sportslige mål og deltagelse, DaBU kraft og udvikling center og ligledes fortsat støtter om DaBUs økonomiske fundament i den gældende strategi aftale 2022-2025 med Danmarks Idrætsforbund. 

Michael Ørholst ( Michaeloerholst@DABU.dk l og Rachid Idrissi ( RI@DABU.dk) står til rådighed for evt. klub henvendelser for kommende sæson planlægning eller øvrige sportslige spørgsmål i relation til landsholdsarbejdet. 

Fortsat rigtig god sommer.

På bestyrelsens vegne og med spotslig hilsen

Formand
Lars Brovil