Nyansat udviklingskonsulent i DaBU

Nyansat udviklingskonsulent i DaBU

3. maj 2022 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Mandag 2. maj startede DaBu nye udviklingskonsulent Benazir Braae på kontoret i Idrættens Hus.  

Ansættelse af en deltids udviklingskonsulent er et led i den nye Strategiaftale 2022-2025, og vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at DaBU stab nu udvides med Benazir Braae i en 25 timers stilling.
Benazir kommer med en alsidig baggrund som underviser og cand.mag i Dansk og Performance Design, formand i en idrætsforening, projektleder, digital formidler og engageret motionsbokser fra Nørrebro. Til daglig vil Benazir have kontorplads i Idrættens Hus i Brøndby, men vil også få en del rejsedage med klubbesøg rundt i landet.

Øget 4-årig indsats i Get2Sport

Som udviklingskonsulent vil Benazir stå i spidsen for DaBU Get2Sport indsats, hvor hun sammen med en række udvalgte bokseklubber vil arbejde med Get2Sport boksning, og understøtte klubbernes frivillige arbejde i samarbejde med lokalområdet og DIF Get2Sport. Med mange års erfaring med Get2Sport målgruppen i bagagen fortæller Benazir om hendes ambition: “Med afsæt i boksesporten ønsker jeg, at give sportens og de sociale klubfælleskaber en plads i de unges hjerte”.

Kommunikation, uddannelse og administration

Udviklingskonsulenten skal desuden være med til at styrke DaBU kommunikation og digitale udvikling, hvor hun kommer til at varetage opgaver med SoMe o.a. formidling af unionens bokseaktiviteter samt tiltag omkring uddannelse og e-læring. Opnormereringen vil også give et løft til den generelle administration og sekretariatsopgaver, hvilket vi forventer vil kunne opleves i serviceringen af vores mange bokseklubber.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Benazir og byde hende velkommen i boksefællesskabet! 🙂   

Kontakt: DaBU Udviklingskonsulent Benazir Braae tlf. 2320 8889 / konsulent@dabu.dk

Læs mere om DaBU Strategiaftale 2022-2025