Sjællandske Mesterskaber 17.-19. marts 2023

Sjællandske Mesterskaber 17.-19. marts 2023

26. januar 2023 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

DaBU har fornøjelsen af at invitere til Sjællandske Mesterskaber og Sjællandske Begyndermesterskaber 2023 i samarbejde med Høje Taastrup BK. Boksemesterskaberne er for U15, U17, U19 og Elite/senior. 

SM/SBM afholdes i weekenden 17.-19. marts i Høje Taastrup Bokseklub, Lindehaven 4, 2630 Taastrup.

Invitation

Tilmelding til begyndermesterskabet er opdelt i grupperne 1-5 kampe, 6-10 kampe og 11-15 kampe. Kampantallet ved første indvejning er gældende for gruppeinddeling. 

Deltagelse i begyndermesterskaberne kræver, at man har bokset min. 1 kamp og man må ikke tidligere have bokset nogen former for ordinære mesterskaber. Deltagelse i SM kræver, at man har bokset min. 10 kampe.

Tilmelding senest den 17.02. 2023 kl. 23:59

Ved både det ordinære mesterskab og begyndermesterskabet kan der i hver gruppe højst starte 8 deltagere i en gruppe/vægtklasse. I tilfælde af mere end 8 tilmeldte i en gruppe skal der for det ordinære mesterskabs vedkommende bokses udskilningskampe før SM, og for begynderrækkernes vedkommende deles gruppen i så fald i to. Alle kampe ved mesterskaberne bokses efter IBAs love. LINK til regler, vægtklasser, aldersgrupper mm.

Hver bokser medbringer egne handsker af godkendt IBA mærke. 
Handsker, hjelm og tandbeskytter medbringes til indvejning. Mød til tiden!


Afbud
Der opkræves ikke tilmeldingsgebyr, men der opkræves 500 kr. pr. afbud og udebleven tilmeldt deltager efter, at deltagerlisten er offentliggjort. Eventuelle afbud efter tilmelding sendes til arrangement@dabu.dk

Tilbud om ophold og fortæring for boksere og sekundanter udsendes senere.


Foreløbigt program, billetsalg mm se under DaBU Mesterskaber