Styrk dine trænerkompetencer i corona-ventetiden

Styrk dine trænerkompetencer i corona-ventetiden

15. december 2020 Slået fra Af Signe Kirse Ellegaard

Danmarks Idrætsforbund tilbyder gratis E-læringskurser. Så udnyt ventetiden, mens indendørs træning er lukket ned resten af året, og få ny viden så du er en toptunet træner, når klubberne kan åbne op igen. 

DIF har en række gode online trænerkurser, der kan styrke dine trænerkompetencer Du bestemmer selv, hvor mange kurser, du vil tage, og om du tager dem fra hjemmekontoret eller sofaen.

Du kan fx overveje kurserne:

 • T1: Trænerrollen
  På kurset får du bl.a. gode råd og ideer til, hvordan du kan motivere dine udøvere, hvordan du kan organisere træningen, og hvad der er trænerens rolle og opgaver før, under og efter træningen.

  Et oplagt kursus for dig, der er ny i trænerrollen, eller er erfaren træner, der ikke har nået at tage en træneruddannelse endnu.

 • T1: Børn og unges udvikling
  Kurset gennemgår børn og unges udvikling fysiologisk, motorisk, psykisk og socialt og sætter det i relation til, hvad det betyder for din tilrettelæggelse af træningen.

  Målgruppen er alle klubtrænere, både nye og mere erfarne, der ønsker viden om børns og unges udvikling, for i endnu højere grad at kunne tilpasse deres træning til udøvernes udviklingsniveau.

 • T2 modul: Træningsmiljøet
  Modulet har fokus på motivation, og hvordan du som træner kan skabe et motiverende træningsmiljø. Målgruppen er erfarne klubtrænere, der har gennemgået DIF´s Træner 1.

 

Kom i gang med det samme
Klik ind på Idrættens E-læring og opret dig som bruger. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til teamet bag Idrættens E-læring på ie@dif.dk.